Diseño encantador: Dos hermanas de casas diminutas

Desain Anca DUA Sadulur Imah Leutik

 

 

Kami terus mendakan imah leutik anyar anu béda sareng éndah pikeun anjeun. Dinten ieu kami bakal ngenalkeun anjeun ka ‘Gorgeous Design TWO Tiny House Sisters’, cocog pikeun kahirupan minimalis impian anjeun.

Minat masarakat kana imah-imah leutik beuki ningkat unggal poé. Kahayang pikeun ngajauhan balaréa sareng bising kota ningkatkeun paménta pikeun imah-imah ieu. Anjeun tiasa nempatkeun imah leutik dimana wae anjeun hoyong dina impian anjeun. Di sisi danau, di sisi laut, di leuweung, di buruan anjeun, dimana waé anjeun ngarasa tengtrem.

Ku paménta imah ieu, rupa-rupa imah ogé ngaronjat. Anjeun kedah milih bumi alit impian anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun, gaya hirup sareng kaayaan daérah anu anjeun badé milarian. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu nalungtik imah béda jeung milih imah leutik nu paling cocog pikeun anjeun. 

DUA RUMAH LEUTIK DADI

Ieu dua imah leutik dirancang gorgeously lokasina di Tampa, Florida, Amérika Serikat. Tempatna di Situs Bersejarah Nasional Kota Ybor, bumi ieu tiasa disewa ngalangkungan Airbnb. Imahna kirang ti 5 menit ti pusat kota sareng palabuhan pesiar.

 

 

 

 

 

Imah-imahna ogé ngagaduhan palataran ageung dikurilingan ku tangkal korma sareng pager bodas. Éta ogé ngagaduhan parkir luar jalan.

Nalika urang ngaléngkah ka jero bumi, desain bodas sareng modern ngabagéakeun urang. Suasana anu lega diciptakeun ku milih warna bodas dina témbok. Hiji imah leutik sarta hiji deui badag. Anu langkung alit ngagaduhan hiji pangkeng sareng anu langkung ageung ngagaduhan dua kamar tidur.

 

 

 

 

 

Sigana pisan nyaman di ruang tamu jeung korsi jeung TV. Éta ogé ngagaduhan koleksi buku di daérah ieu. Aya ranjang ganda dina kamar tidur di imah. Dapur ngagaduhan sadaya alat anu dipikabutuh pikeun ngadamel tuangeun anu saé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

30 ideas de camas de Gorgeo que podrías tener hoy

1. Dɾess ᴜρ Coɾneɾs con camas FƖoweɾ       Esta es una gran idea para el frente ya que definitivamente la hace más acogedora y elegante. Una valla blanca contrastará…

Read more

25 ideas de bordes de jardín pequeños para crear un paraíso floral

1. Borde de hierba y grava       El borde de esta idea de borde presenta líneas de césped que se alternan con grava y flores naturales. El borde perfectamente…

Read more

15 impresionantes ideas para el jardín del patio trasero

1. Estanque con jardín de rocas       Los elementos acuáticos actúan como imanes para las personas y la vida silvestre. Crear un pequeño estanque, una cascada o instalar una…

Read more

Las 50 ideas de paisajismo más hermosas para crear tu propio paraíso

1. Camino de flores pavimentado       Utilice un motivo de jardín para crear un rincón especial para sentarse en su patio trasero. Coloque los adoquines en un patrón de…

Read more

40 mejores ideas de paisajismo alrededor de tu casa

1. Muestre la belleza de su hogar con un jardín en esquina       Este jardín es apropiado para darle una forma más irregular a la casa en línea,…

Read more

Las 27 mejores ideas de paisajismo en laderas con un presupuesto limitado

1. La artesanía y la naturaleza se entrelazan en una pared de ladrillos       Agregue profundidad a los escalones con esta pared de ladrillos formal. El círculo de ladrillos…

Read more